VLEW
Vereniging van leraren in de economische wetenschappen

VLEW vzw heeft als doel de uitbreiding en de verdediging van het onderwijs in de economische, handels- en aanverwante wetenschappen uit te voeren en de nauwe samenwerking, op pedagogisch en professioneel vlak van alle leden. Ze staan los van elke politieke en filosofische overtuiging.

Ze mag eveneens alle activiteiten ondernemen die tot dit doel kunnen bevorderen Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen. Maar enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Volg ons

activiteitenkalender Meer info klik hier

  • 16 + 23 nov. '19 - Hoe werken met boekhoudpakket BOB50? @ UHasselt
    meer info, klik hier
     

in de kijker

Kom naar de EDUC Days van 21 tot 23 november in Brussels Expo! Deze driedaagse wordt hét trefpunt voor leraren, directies, begeleiders, coördinatoren, ouderraden, inrichtende machten en onderwijsverantwoordelijken. Niet te missen voor wie er middenin staat!

 

De EDUC Days creëren een platform waar al deze mensen elkaar kunnen ontmoeten en kennis opdoen over pedagogische thema’s. Het indrukwekkende programma wordt ingekleurd door conferenties, workshops, congressen, debatten, themadagen, projecten, pedagogische cafés en themadorpen. Diverse pedagogische niveaus staan centraal nl. het kleuter-, lager- en secundair onderwijs. De EDUC Days staan garant voor de positieve boodschap: “Samen schrijven aan het onderwijs van morgen”.

 

Als lid krijg jij een GRATIS toegangskaart voor de EDUC Days.
Klik hier en bestel hem nu!

EducDays2019_HalfPage_nl.png

word lid en profiteer van de voordelen

Klik hier om lid te worden

Ontvang het tijdschrift MacroMicro

Deelname aan VLEW-activiteiten aan ledenprijs

ontvang nieuwsflitsen

Toegang tot het ledengedeelte op Smartschool

ontvang leuke informatie in je mailbox

Jaarbijdrage

€ 25,00

(geldig van 1 jan tot 31 dec)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now